Wino tworzone ze szczególnie precyzyjnej selekcji gron Cabernet Sauvignon pochodzących z winnic w Górnej Galilei oraz Wzgórz Golan, wyłącznie z najlepszych roczników. Leżakowane przez 20 miesięcy w dębowych beczkach, a potem przez minimum 6 miesięcy w butelkach, co dopełnia finalny smak tego nadzwyczajnego wina. Ciemna purpurowa barwa z pociągającym bukietem czarnej porzeczki, dojrzałych wiśni i jagód. Bogate i skoncentrowane z wyważonym tonem pikanterii dębu i szałwii oraz niemal słodkiego drzewa cedrowego. Długi finisz, lekko mineralny z aksamitnymi taninami. Złoty medal Vinexpo Bordeaux 2007. Koszerne.

Finezyjne i eleganckie wino w stylu „ Starego Świata”. Leżakowane ponad 20 miesięcy w beczkach z dębu francuskiego, stanowi perfekcyjną harmonię między owocowym aromatem czarnych i czerwonych porzeczek a słodkopikantnym posmakiem dębu z powiewem pudełka cygar. Przez kilka następnych lat może dojrzewać w butelce. Koszerne.

To półwytrawne, białe wino powstaje w 95% z gron Emerald Riesling i w 5% z gron Muskatu Aleksandryjskiego. Zapach słodki, z nutami kwiatów i owoców tropikalnych. W smaku delikatna słodycz oraz lekki smak cytrusów. Najlepiej smakuje lekko schłodzone. Ze względu na subtelną słodycz może być również podawane jako aperitif. Idealne do skrzydełek z rusztu, dań z mocnym akcentem parmezanu oraz niebieskich serów. Koszerne.

Eleganckie i subtelne wino leżakowane 14 miesięcy w beczkach z dębu amerykańskiego i francuskiego. Bukiet malin, czarnych wiśni i jagód leśnych ze szczyptą czarnego i zielonego pieprzu. Pełne, o doskonałej harmonii między owocami, pikanterią dębu oraz okrągłymi taninami. Doskonale dojrzewa w butelce przez kolejne 3-4 lata. Koszerne.