Niefiltrowane wino gronowe, czerwone, wytrawne o głębokim rubinowym kolorze. Tworzone z ręcznie zbieranych gron, następnie leżakowane w dębowych beczkach przez 6 miesięcy. W smaku przyjazne i harmonijne taniny. Idealne do wołowiny, barbecie oraz wędzonych i pieczonych czerwonych mięs. Podawać w temperaturze 15°C.

Wino białe, słodkie o egzotycznej i zmysłowej naturze. Naturalna słodycz uzyskana z przerwania procesu fermentacji sprawia, że wino to jest doskonałym towarzyszem biesiad oraz spotkań we dwoje.

Wino czerwone wytrawne. Powstało w 56 letniej rodzinnej winnicy w dzikiej dolinie Mendoza. Purpurowy kolor z przebłyskami czerni, granatu i czerwieni. W smaku wspomnienie dojrzałych śliwek i świeżych czereśni, elegancki niuans wanilii, przechodzący w porzeczki i fiołki. Sugerujemy podawać w temperaturze 15 stopni Celsjusza.

Wino czerwone, gronowe, wytrawne o intensywnie rubinowym kolorze. W nosie niezwykle atrakcyjne, oddaje specyfikę Cabernet Sauvignon. Trwałe i okrągłe na podniebieniu. Leżakowane 12 miesięcy w dębowych beczkach. Idealne do wykwintnych posiłków. Podawać w 14° C.